Zelf je huis verkopen?

Heb je graag zelf de touwtjes in handen? Maar denk je dat het te ingewikkeld is om zelf je huis te verkopen?

Je bent niet de enige. Ik help mensen zelf hun huis te verkopen via een internetmakelaar. Ik bied passende begeleiding juist op die vlakken waar jij behoefte aan hebt.

Neem contact met mij op

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Alles in eigen hand

Jij blijft de baas, ik geef advies en help je bij de professionele presentatie.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Geen gedoe

Zelf online verkopen is makkelijker dan je denkt, met mijn hulp is de klus zo geklaard!

Plannen om je woning zelf te verkopen via internet?

En loop je daarbij tegen een paar struikelblokken aan? Denk je dat het heel moeilijk is, of heb je geen zin in allemaal gedoe en uitzoekwerk? Met mijn coaching en waardevolle tips en adviezen help ik je je eigen huis te verkopen. Allemaal zonder makelaar, maar wel de hele boel met een top-woningpresentatie en foto’s op Funda.

Karinhuis Zelf Je Huis Verkopen via Internet
Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na
Karinhuis Woning Styling Verkoop

Coaching internetmakelaar

De coaching en begeleiding bij het zelf verkopen van je huis via een internetmakelaar zoals bijvoorbeeld Makelaarsland wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Misschien kun je zelf heel goed teksten schrijven, maar worstel je met de presentatie van je huis. Of heb je heel veel sites gezien van internetmakelaars en spreekt het idee je aan, maar heb je geen idee waar te beginnen. Ik maak je wegwijs in de wereld van de internetmakelaardij en help daarbij bij het optimaal verkopen van jouw huis.

 

Verkoopstyling

Bij bijna alle internetmakelaars mis je in hun aanbod de woningpresentatie ofwel verkoopstyling. Overal is rekening mee gehouden en alles is te regelen via internet, behalve het belangrijkste onderdeel; de presentatie van de woning. Dit is echt een gemiste kans, want wat heeft het voor zin om alle moeite te doen als er gewoon geen goede foto’s op Funda terecht komen. Dan kun je nog zoveel extra opties aanvinken en je helemaal blauw betalen, er kijkt geen hond naar je huis.

Met mijn coaching help ik je ook op het gebied van de presentatie en verkoopstyling van je woning. Mijn expertise ligt in het organiseren en verkoop-klaar maken van woningen, zodat ze middels een optimale presentatie aantrekkelijk worden voor een breed publiek.

 

Bezichtigingen en open huis

Geen zin om zelf steeds kijkers rond te leiden? Ook al verkoop je je huis zelf, het rondleiden van kijkers en het begeleiden van een open dag is niet het makkelijkste onderdeel. Mensen stellen kritische vragen en steken hun mening over jouw huis niet onder stoelen of banken. Daarom kan het prettig zijn dit onderdeel uit te besteden aan iemand die er wat objectiever in staat. Jij verkoopt nog steeds zelf je huis, en ik help je bij de presentatie er van. Ook bij bezichtigingen en open-huizen dagen.

 

Investeer en verdien terug!

Het inschakelen van een internetmakelaar en de verkoopstyling en coaching via Karinhuis levert je een enorme besparing op ten opzichte van een traditionele makelaar. Waar verkoopstyling alleen al zorgt voor een snellere verkoop van je huis (= minder kosten, minder kopzorgen) bespaar je ook nog eens op de courtage van de traditionele makelaar. Het lijkt allemaal ver weg omdat er veel in percentages wordt gerekend, maar uiteindelijk betaal jij voor elke euro en drukt het dus extra op je hypotheekschuld en je maandlast.

Daarnaast help ik je bij de dingen die jij moeilijk vindt en kun je me alles vragen. En ondertussen verkoop jij je huis.

Tip: Styling op afstand

Ik kan ook op afstand helpen met de verkoop via internet, staat je huis in het buitenland of woon je zelf ver weg? Via Skype, Facetime of Whatsapp video help ik je alles te regelen, óók de presentatie-voorbereidingen!

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Styling Lege Woning

Het stylen van een lege woning is een vak apart. Er hoeft immers niet meer te worden opgeruimd en georganiseerd. Wel moet de woning voorzien worden van een sfeer en moet het karakter van de woning goed naar voren komen op de foto. Ik beschik over een ruim assortiment aan meubels en accessoires en kan dus een lege woning opleveren met een volledige styling en inrichting. (Zie ook mijn portfolio.)

Woningfotografie
In samenwerking met Patrick Ruiter (professioneel fotograaf) verzorg ik de complete styling en fotografie van je woning. Uiteraard volledig gericht op een optimale verkoop van de woning!
Meubelverhuur
De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus makkelijk afspraken maken over het laten staan van (delen van) de inrichting.
Klein Verbouw-werk

Soms behoeft een woning wat meer voorwerk dan alleen opruimen. Soms moeten klussen zoals muren een likje verf of kleine reparaties worden uitgevoerd. Ook dit kan ik uitvoeren, uiteraard altijd in goed overleg!

Opruimen

Soms kan het een hele grote klus worden, helemaal als je al lang in het huis woont. Maar als je straks gaat verhuizen moet het opruimen een keer gebeuren. Het is het makkelijkst om het vooraf aan de styling al te doen. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan kan ik ook hierbij helpen. Met respect voor je spullen en eigendommen kan ik helpen de eerste stappen te zetten naar een opgeruimd huis, klaar voor de verkoop!

Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Verhuis Organisatie
Het organiseren van een verhuizing kost veel tijd en energie. Tijd die je vaak niet hebt, en energie die je wel voor andere zaken kunt gebruiken. Ik neem graag de rompslomp van een verhuizing op me en help mee met de organisatie. Ook kan het handig zijn iemand te hebben die als aanspreekpunt fungeert.
Stylingcoach Nieuwe Woning
Ook voor je nieuwe woning kan ik helpen de inrichting te stroomlijnen. Met je vertrouwde meubels in een nieuw huis kan het soms wat passen en meten zijn en misschien past die bank toch niet zo mooi in dat ene nisje als je had gedacht. En om dan nou meteen alles maar nieuw te kopen… Soms is een frisse blik voldoende om de indeling kloppend te krijgen, zodat de looproutes kloppen en je nergens tegenaan botst.

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Hoogtefotografie

Hoogtefotografie kan soms handig zijn als een huis een complexere vorm heeft met meerdere woonlagen. Vanaf een hoog statief of drone worden dan overzichtsfoto's gemaakt waarmee je kunt laten zien hoeveel privacy de tuin biedt en hoe mooi de ligging van het huis is. In samenwerking met mijn partners kan ik dit gemakkelijk in gang zetten, je hoeft dan nergens naar om te kijken. De foto's worden aan jouzelf en/of de makelaar aangeleverd zoals je van mij gewend bent.

360-graden Fotografie

Huh? 360° fotografie was toch niet nodig? Inderdaad, niet bij elke woning (hoewel Funda graag doet voorkomen dat dat wel het geval is). Sommige woningen hebben echter een complexere indeling die op gewone foto's niet volledig tot zijn recht komt. De gestylde foto's zijn dan voor de sfeerbepaling van de woning en de 360° foto's vormen het beeld van de indeling van de woning. Samenwerkend met mijn partners kan ik ook deze vorm van fotografie regelen. De foto's worden dan aan jouzelf of aan de makelaar aangeleverd zoals je van mij gewend bent!

2D Plattegronden
Soms behoeft een woning een extra uitleg en bieden de gestylde foto's niet voldoende houvast om ook een indruk te krijgen van de indeling van een woning of de ligging op het perceel. Dan is een 2D plattegrond een uitkomst. In samenwerking met mijn partners kan ik dit gemakkelijk regelen.
3D Plattegronden
Soms bieden de gestylde foto's niet voldoende houvast om ook een indruk te krijgen van de verhoudingen van een woning of de ligging op het perceel. Met een 3D Plattegrond kun je hier gemakkelijk een beeld van geven. Samen met de foto's krijg je dan een mooi volledig beeld van het huis. In samenwerking met mijn partners kan ik ook dit gemakkelijk regelen als het nodig is.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Wil je weten of ik jouw huis verkoop-klaar kan maken? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Een aantal voorbeelden van mijn werk

Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Slaapkamer voor/na
Karinhuis woningstyling verkoop lege woning woonkamer voor en na foto
Styling Verkoop Lege Woning - Keuken - Voorbeeld
Karinhuis Woningstyling Paarse Muur? Geen probleem!

Fotostyling

Bij een fotostyling maak ik gebruik van jullie eigen meubels en persoonlijke bezittingen. We lopen samen door het huis en pakken alle ruimtes aan speciaal voor de fotografie.

Lees meer »

Woningstyling

Bij een complete woningstyling maak ik gebruik van de bestaande inrichting in combinatie met hulpmaterialen en woonaccessoires die ik meeneem.

Lees meer »

Karinhuis Styling en Verhuis Coach

Coaching

Zie je door de rommel je eigen huis niet meer? Is organiseren niet je sterkste kant, en zie je op tegen de rompslomp van een verhuizing? Mijn coaching-traject is volledig afgestemd op jouw behoeften, samen klaren we de klus!

Lees meer »

Wat zeggen anderen?

Lees alle referenties »

Zelfs de makelaar was blij verrast toen hij de foto's zag. Jij hebt er voor gezorgd dat de woning perfect tot zijn recht is gekomen. De woning is verkocht! Nu kunnen wij verder met onze dromen in het buitenland. Karin, Bedankt!

Monique

woningeigenaar uit Hoogezand

Binnen 1 maand was ons huis verkocht! Terwijl er nog 3 huizen in de straat te koop staan. Jij hebt voor het verschil en de snelheid gezorgd waarmee ons huis is verkocht… dat kan niet anders. Nogmaals bedankt!

Familie B.

uit Spijk

Ik weet nog dat ik zei.. ik heb er alles voor over om het huis te verkopen. Zeg maar wat ik moet doen! Voordat ik het wist zat ik op mijn knieën met de kwast verf in mijn hand. Je hebt zeker voor het snelle verkoopproces gezorgd. Binnen 1 maand verkocht!

Familie Kuiper

uit Scheemda

Karin heeft mij advies via facetime gegeven. We hebben het hele huis doorlopen. Ze heeft mij heel veel tips gegeven die er voor hebben gezorgd dat ik nog veel moest doen helaas, maar goed. Nu is ons huis wel verkocht! Bedankt dat je zelfs op zo’n afstand kan zorgen dat de woning mooi op Funda kwam te staan.

mevr. F. van den Heuvel

Is jouw huis nog niet verkocht?

En heb je het gevoel dat jouw inspanningen niets opleveren? Sta je op het punt iets van de prijs af te doen?
Met verkoopstyling maak ik jouw huis aantrekkelijk voor een breed publiek.

Lees wat ik voor je kan doen Download gratis tips