Zelf je huis verkopen?

Heb je graag zelf de touwtjes in handen? Maar denk je dat het te ingewikkeld is om zelf je huis te verkopen?

Je bent niet de enige. Ik help mensen zelf hun huis te verkopen via een internetmakelaar. Ik bied passende begeleiding juist op die vlakken waar jij behoefte aan hebt.

Neem contact met mij op

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Alles in eigen hand

Jij blijft de baas, ik geef advies en help je bij de professionele presentatie.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Geen gedoe

Zelf online verkopen is makkelijker dan je denkt, met mijn hulp is de klus zo geklaard!

Plannen om je woning zelf te verkopen via internet?

En loop je daarbij tegen een paar struikelblokken aan? Denk je dat het heel moeilijk is, of heb je geen zin in allemaal gedoe en uitzoekwerk? Met mijn coaching en waardevolle tips en adviezen help ik je je eigen huis te verkopen. 

Karinhuis Zelf Je Huis Verkopen via Internet
Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na
Karinhuis Woning Styling Verkoop

Coaching internetmakelaar

De coaching en begeleiding bij het zelf verkopen van je huis via een internetmakelaar zoals bijvoorbeeld Makelaarsland wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Misschien kun je zelf heel goed teksten schrijven, maar worstel je met de presentatie van je huis. Of heb je heel veel sites gezien van internetmakelaars en spreekt het idee je aan, maar heb je geen idee waar te beginnen. Ik maak je wegwijs in de wereld van de internetmakelaardij en help daarbij bij het optimaal verkopen van jouw huis.

 

Vastgoedstyling

Bij bijna alle internetmakelaars mis je in hun aanbod de woningpresentatie ofwel vastgoedstyling. Overal is rekening mee gehouden en alles is te regelen via internet, behalve het belangrijkste onderdeel; de presentatie van de woning. Dit is echt een gemiste kans, want wat heeft het voor zin om alle moeite te doen als er gewoon geen goede foto’s op Funda terecht komen. Dan kun je nog zoveel extra opties aanvinken en je helemaal blauw betalen, er kijkt geen hond naar je huis.

Met mijn coaching help ik je ook op het gebied van de presentatie en verkoopstyling van je woning. Mijn expertise ligt in het organiseren en verkoop-klaar maken van woningen, zodat ze middels een optimale presentatie aantrekkelijk worden voor een breed publiek.

 

Bezichtigingen en open huis

Geen zin om zelf steeds kijkers rond te leiden? Ook al verkoop je je huis zelf, het rondleiden van kijkers en het begeleiden van een open dag is niet het makkelijkste onderdeel. Mensen stellen kritische vragen en steken hun mening over jouw huis niet onder stoelen of banken. Daarom kan het prettig zijn dit onderdeel uit te besteden aan iemand die er wat objectiever in staat. Jij verkoopt nog steeds zelf je huis, en ik help je bij de presentatie er van. Ook bij bezichtigingen en open-huizen dagen.

 

Investeer en verdien terug!

Het inschakelen van een internetmakelaar en de vastgoedstyling en coaching via Karinhuis levert je een enorme besparing op ten opzichte van een traditionele makelaar. Waar vastgoedstyling alleen al zorgt voor een snellere verkoop van je huis (= minder kosten, minder kopzorgen) bespaar je ook nog eens op de courtage van de traditionele makelaar. Het lijkt allemaal ver weg omdat er veel in percentages wordt gerekend, maar uiteindelijk betaal jij voor elke euro en drukt het dus extra op je hypotheekschuld en je maandlast.

Daarnaast help ik je bij de dingen die jij moeilijk vindt en kun je me alles vragen. En ondertussen verkoop jij je huis.

Tip: Styling op afstand

Ik kan ook op afstand helpen met de verkoop via internet, staat je huis in het buitenland of woon je zelf ver weg? Via Skype, Facetime of Whatsapp video help ik je alles te regelen, óók de presentatie-voorbereidingen!

Wat zeggen anderen?

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Styling Lege Woning

Het stylen van een lege woning is een vak apart. Er hoeft immers niet meer te worden opgeruimd en georganiseerd. Wel moet de woning voorzien worden van een sfeer en moet het karakter van de woning goed naar voren komen op de foto. Ik beschik over een ruim assortiment aan meubels en accessoires en kan dus een lege woning opleveren met een volledige styling en inrichting. (Zie ook mijn portfolio.)

Meubelverhuur
De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus makkelijk afspraken maken over het laten staan van (delen van) de inrichting.
Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video/Hoogtefoto

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Plattegronden

Het is slim om bij het verkopen van een woning een plattegrond toe te voegen. Dan is een 2D/3D plattegrond een uitkomst.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Wil je weten of ik jouw huis verkoop-klaar kan maken? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag te woord.

+31-641501102