Zelf je huis verkopen?

 

Heb je graag zelf de touwtjes in handen?

Met belangrijke stappen begeleid ik je om volledig zelf je huis te verkopen via FUNDA en Facebook!

Je bespaart enorm veel makelaarskosten!  

Huis van het hogere segment? klik hier…. “zelf je huis verkopen zorgt voor winst”

Neem contact met mij op

 

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Alles in eigen hand

Jij blijft de ‘baas’, ik geef advies en help je bij de professionele presentatie.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Geen gedoe

Zelf online verkopen is makkelijker dan je denkt, met mijn hulp is de klus zo geklaard!

Zelf je huisverkopen voor 1 vaste prijs.

Het huis komt op FUNDA, Facebook, Insta, Youtube, LinkedIn en Twitter

 • Samen met u bekijken we de gehele woning op uitstraling, staat van afwerking, meubelopstelling en de waarde van de woning. Deze wordt bepaald (met u en ons team) en maken we een slim verkoopplan! 
 • Veel aandacht voor;
  • advies aan huis
  • verkoopstyling
  • fotografie
  • verkooptekst
 • Compleet met;
  • Funda en sociale media
  • Te koop bord
  • Training om de perfecte rondleiding te geven!
  • Het koopcontract
  • Hulp bij de overdracht 

 

Nog veel meer opties vind u hier

2799,- euro  incl. BTW 

Geen overige kosten   

Geen hoge makelaarscourage over de verkoopprijs.

Liever een ander pakket naar uw wensen? Dat is mogelijk. Neem dan contact op. Tel: 0641501102

 

 

 

Huis in het hogere segment? of graag een luxe en uitgebreid pakket? klik dan hier…

“zelf je huis verkopen zorgt voor winst”

 

Karinhuis Zelf Je Huis Verkopen via Internet
Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na
Karinhuis Woning Styling Verkoop

Coaching internetmakelaar 

De coaching en begeleiding bij het zelf verkopen van je huis via een internetmakelaar zoals bijvoorbeeld Makelaarsland en Huispromotie wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Misschien kun je zelf heel goed teksten schrijven, maar worstel je met de presentatie van je huis. Of heb je heel veel sites gezien van internetmakelaars en spreekt het idee je aan, maar heb je geen idee waar te beginnen. Ik maak je wegwijs in de wereld van de internetmakelaardij en help daarbij bij het optimaal verkopen van jouw huis.

 

 

Vastgoedstyling 

Bij bijna alle internetmakelaars mis je in hun aanbod de woningpresentatie ofwel vastgoedstyling. Overal is rekening mee gehouden en alles is te regelen via internet, behalve het belangrijkste onderdeel; de presentatie van de woning. Dit is echt een gemiste kans, want wat heeft het voor zin om alle moeite te doen als er gewoon geen goede foto’s op Funda terecht komen. 

Met mijn coaching help ik je ook op het gebied van de presentatie en verkoopstyling van je woning. Mijn expertise ligt in het organiseren en verkoop-klaar maken van woningen, zodat ze middels een optimale presentatie aantrekkelijk worden voor een breed publiek.  

Bezichtigingen en open huis

Geen mogelijkheid om zelf steeds kijkers rond te leiden? Ook al verkoop je je huis zelf, het rondleiden van kijkers en het begeleiden van een open dag is niet het makkelijkste onderdeel. Mensen stellen kritische vragen en steken hun mening over jouw huis niet onder stoelen of banken. Daarom kan het prettig zijn dit onderdeel uit te besteden aan iemand die er wat objectiever in staat. Jij verkoopt nog steeds zelf je huis, en ik help je bij de presentatie er van. Ook bij bezichtigingen en open-huizen dagen.  

Investeer en verdien terug! 

Het inschakelen van een internetmakelaar met de vastgoedstyling en coaching via Karinhuis levert je een enorme besparing op ten opzichte van een traditionele makelaar. Waar vastgoedstyling alleen al zorgt voor een snellere verkoop van je huis (= minder kosten, minder kopzorgen) bespaar je ook nog eens op de courtage van de traditionele makelaar. 

  

 

Volledig pakket met garantie verkocht binnen 6 maanden? klik dan hier 

Tip: Styling op afstand

Ik kan ook op afstand helpen met de verkoop via internet, staat je huis in het buitenland of woon je zelf ver weg? Via Skype, Facetime of Whatsapp video help ik je alles te regelen, óók de presentatie-voorbereidingen!

 

Wat zeggen anderen?

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Meubelverhuur

De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus gemakkelijk afspraken maken over het laten staan van de inrichting.

 

Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video/Hoogtefoto

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Plattegronden

Het is slim om bij het verkopen van een woning een plattegrond toe te voegen. Dan is een 2D/3D plattegrond een uitkomst.