Woningstyling

In combinatie met mijn meegebrachte accessoires en jouw eigen inrichting presenteren we je huis optimaal!
Neem contact met mij op

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Snel je woning verkopen?

Ben je van plan je woning te verkopen? Dan komt er veel op je af, er moeten een hoop zaken geregeld worden en er kan helaas een hoop mis gaan: Een tegenvallende taxatie. Je huis dat maanden te koop staat zonder bezichtigingen. Stijgende kosten en dan toch maar weer een nieuwe advertentie in de krant. Ondertussen heeft iedereen het over de aantrekkende woningmarkt en is het huis verderop in de straat wel verkocht. Hoe kan dat nou?

Fotostyling met neutrale accessoires
Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Met woningstyling een optimale presentatie

Een woningstyling is een uitgebreide styling van het complete interieur in combinatie met mijn eigen meegebrachte accessoires en meubels. De combinatie met hippe materialen maakt dat ook oudere woningen of opstellingen weer aantrekkelijk worden voor een potentiële koper. Ik kruip in de huid van de koper en zorg er voor dat je huis tiptop gepresenteerd wordt voor een zo breed mogelijk publiek.

 

Wat is woningstyling?

Woningstyling is het compleet organiseren, herinrichten en stylen van het interieur, waarbij ik gebruik maak van meegebrachte accessoires. Deze keuze is zeer geschikt voor elke woning die een frisse look wil uitstralen. Ook is het geschikt voor huizen met een wat verouderd interieur of karakteristieke elementen die kopers eventueel kunnen afschrikken. Bij een woningstyling neem ik een uitgebreid pakket aan accessoires en verlichting mee om zo elke ruimte te kunnen voorzien van een passende styling. De meubels worden herplaatst voor optimale zichtlijnen voor de foto’s. Ook biedt een woningstyling de mogelijkheid voor het laten maken van 360-graden foto’s en filmpjes.

Je huis klaarmaken voor de styling

Een complete woningstyling is geschikt voor ieder type woning en stelt verder geen eisen aan de beginsituatie. Het is daardoor een wat langer traject dan bij alleen een fotostyling. Zo is er tijdens de voorbereiding gelegenheid om kleine reparaties en klussen te laten uitvoeren. Ook moet er voordat de styling kan beginnen grondig worden opgeruimd. Ook dit kan ik volledig op me nemen, zie hiervoor ook mijn coaching traject.

De styling en de fotografie

Als alles klaar en naar wens is kan het stylen beginnen, dit duurt zo’n 6 uur. Direct na het stylen worden de foto’s gemaakt, dit duurt ongeveer 2 uur. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de perfecte foto’s online komen te staan, een eerste indruk maak je maar één keer, ook met een woning.

 

Een fotograaf is geen stylist.

Als de fotograaf komt moeten er vaak nog een heleboel zaken gebeuren. Maar een fotograaf is geen stylist. Vaak is helaas het volgende nog te zien op verkoopfoto’s: Vuilnisbakken en dieren-attributen, volle badkamers en keukenbladen, asbakken, overvolle kasten, rondslingerende kleding, onopgemaakte bedden en meubels niet in de juiste zichtlijnen.

Ik neem voor een complete woningstyling de volgende zaken mee:

  1. Frisse neutrale materialen voor de badkamer
  2. Planten en bloemen
  3. Neutrale foto’s en spiegels
  4. Verlichting
  5. Fris en neutraal beddengoed voor elke slaapkamer
  6. Kleden en kussens
  7. Gordijnen
  8. Kleine meubelstukken (tafeltje, stoeltje krukje)
  9. Neutrale en hippe decoratie
  10. Frisse en neutrale materialen voor de keuken

 

Hoe ga ik te werk?

Gratis en vrijblijvend gesprek.

Bij een woningstyling komt meer kijken dan bij alleen een fotostyling. Allereerst voer ik een vrijblijvend gesprek, hierin kunnen we jullie wensen bespreken en kijken wat ik voor je/jullie kan beteken bij de verkoop van het huis.

Voorkijken

Daarna kom ik eerst een keer ‘voorkijken’. Ik stel een lijst samen met tips en adviezen om de woning klaar te maken. We plannen een afspraak in voor het uitvoeren van de woningstyling.

Styling & Foto’s

Meestal een week na het eerste bezoek kom ik met een auto vol hulpmaterialen om je huis aan te pakken voor de verkoop. Samen met de eigena(a)r(en) ga ik dan elke ruimte (hal, kamer, keuken, badkamer, slaapkamers, wc, schuur/garage etc.) in het huis compleet maken voor het optimale plaatje. De styling duurt ongeveer 6 uur.

Aansluitend aan de styling worden de foto’s gemaakt, dit duurt ongeveer 2 uur. Ik ben kieskeurig in mijn werk en ga voor perfectie. De presentatie moet in één keer goed op de markt komen!

Na afloop neem ik alle accessoires weer mee en krijg je waardevolle tips en adviezen voor de eerste bezichtigingen, want met deze topfoto’s gaan die er snel komen!

Wat zeggen anderen?

Is jouw huis nog niet verkocht?

En heb je het gevoel dat jouw inspanningen niets opleveren? Sta je op het punt iets van de prijs af te doen?
Met verkoopstyling maak ik jouw huis aantrekkelijk voor een breed publiek.

Lees wat ik voor je kan doen Download gratis tips