Lege Woning Styling

Een lege woning onverkoopbaar? Welnee, voor mij is het een schildersdoek. Ik neem de complete inrichting en styling mee.

Neem contact met mij op

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Ben je al verhuisd?

En staat het oude huis nog te koop? Dan kan het lastig zijn het huis voor een goede prijs in de markt te zetten. Lege Woning Styling is dan een perfecte oplossing. Want foto’s van een leeg huis laten kamers klein lijken en hebben geen sfeer.

Styling van een Lege Woning Keuken
Styling van een Lege Woning

Lege Woning weer in verhouding

Er is gebleken dat veel mensen zich geen beeld kunnen vormen bij plaatjes van een leeg huis. Daarnaast geeft het ook totaal geen sfeer en zijn de verhoudingen lastig te zien. Zonder meubels kun je nou eenmaal niet goed inschatten hoe groot een kamer ongeveer is. En zonder accessoires heb je geen sfeer. Een potentiële koper slaat een leeg huis dan ook snel over. En het kost meer moeite om mensen te overtuigen van de waarde van het huis.

 

Wat is Lege Woning Styling precies?

Met een Lege Woning Styling geef ik je huis weer sfeer en breng ik de verhoudingen terug om zo het optimale plaatje te creëren. Ik maak geen gebruik van kartonnen of nep-meubels, maar alles wordt sfeervol ingericht en professioneel gedecoreerd.

Elke ruimte krijgt een functie zodat de kijker zich een beeld kan vormen van wat hij/zij met deze ruimte zou kunnen doen. Denk hierbij aan:

  1. Aankleding hal.
  2. Woonkamer met bank, stoel, kast, TV, plant, verlichting & decoratie.
  3. Keuken met eettafel en stoelen en frisse accessoires.
  4. Slaapkamers met bedden, beddengoed en overige hulpmaterialen zoals tafel, krukje, plantjes en verlichting.

Ook een muziekkamer, studeerkamer, loungeruimte, kinderkamer of fitnessruimte behoren tot de mogelijkheden. Buiten zorg ik er voor dat het buitenbeeld aantrekkelijk is.

Styling en Fotografie binnen 1 dag!

Binnen 1 dag is je oude woning weer als bewoonbaar, gestyled, en worden er foto’s gemaakt. Na het maken van de foto’s wordt de woning weer leeg gehaald.

Meubelverhuur

De meubels die ik gebruik voor een tijdelijke inrichting kun je ook overnemen of huren. Dit is veel goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubels voor een leeg huis en geeft minder rompslomp bij het opruimen er van. Verhuur is immers tijdelijk.

Bekijk de prijzen en tarieven »

 

Styling van een Lege Woning

Extra Tip; maak ook gebruik van tweedehands meubels.

Je kunt ook gebruik maken van tweedehands meubels, hier geef ik graag waardevolle tips en adviezen over. Niet alle meubels zijn hier namelijk geschikt voor en je kunt de plank ook behoorlijk mis slaan.

Karinhuis helpt bij Styling van een Lege Woning

Hoe ga ik te werk?

Gratis en vrijblijvend gesprek.

Bij een lege woningstyling komt meer kijken dan alleen fotostyling. Allereerst voer ik een vrijblijvend gesprek, hierin kunnen we jullie wensen bespreken en kijken wat ik voor je/jullie kan beteken bij de verkoop van het huis.

Voorkijken

Daarna kom ik eerst een keer ‘voorkijken’. Ik bekijk de ruimtes een voor een en maak een inschatting van de materialen en attributen die we zoal nodig zullen hebben. We plannen een afspraak in voor het uitvoeren van de lege woningstyling.

Styling & Foto’s

Meestal een week na het eerste bezoek kom ik met een auto vol hulpmaterialen om je huis aan te pakken voor de verkoop. Samen met de eigena(a)r(en) ga ik dan elke ruimte (hal, kamer, keuken, badkamer, slaapkamers, wc, schuur/garage etc.) in het huis compleet maken voor het optimale plaatje. De styling duurt ongeveer 6 uur.

Aansluitend aan de styling worden de foto’s gemaakt, dit duurt ongeveer 2 uur. Ik ben kieskeurig in mijn werk en ga voor perfectie. De presentatie moet in één keer goed op de markt komen!

Na afloop neem ik alle meubels en accessoires weer mee en krijg je waardevolle tips en adviezen voor de eerste bezichtigingen, want met deze topfoto’s gaan die er snel komen!

Wat zeggen anderen?