Interieurstyling

Het inrichten van een nieuwe woning, vakantiewoning, bedrijfspand of kantoor kan een flinke klus zijn. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden zoals lichtinval, looplijnen en in het geval van een kantoor, ruimte om te groeien. Met mijn hulp wordt het indelen van je nieuwe pand weer leuk!
Neem contact met mij op

Nieuwe woning of kantoorpand gekocht?

En nu met je oude meubels aan het inrichten geslagen? Je zult niet de eerste zijn die er zelf niet helemaal uit komt. Ik help mee orde op zaken stellen en creëer ruimte en licht waar nodig. Organiseren, interieurs en sfeer neerzetten is mijn vak en dat doe ik graag!

Karin In Huis Interieur Inrichten
Karin In Huis Interieur Inrichten
Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Met je vertrouwde meubels in een nieuw huis

Dat is even wennen. Misschien pakt het minder gunstig uit dan je had verwacht. Of loop je aan tegen de (soms beperkte) mogelijkheden bij het inrichten van een kantoor, zitten de stopcontacten niet waar je ze had gewild en past je eigen vertrouwde bank net niet mooi in dat ene nisje. Kortom of het nou gaat om een huis, vakantiewoning of kantoorpand, inrichten is een vak en ik help je graag bij moeilijke beslissingen.

Zowel het opbouwen vanaf de grond met betrekking tot het indelen van je nieuwe woning en/of het inrichten met meubels en accessoires kan ik begeleiden. Ik merk dat veel mensen het prettig vinden als iemand de zorgen uit handen neemt, om samen beslissingen te nemen.

Nieuwe inrichting thuis

Niets is zo belangrijk als je thuis te voelen in je eigen huis. Het ultieme thuisgevoel creëer ik met je eigen vertrouwde spullen, je favoriete kleuren en een comfortabele en prettige inrichting. Comfort en functionaliteit gaan bij mij hand-in-hand. Ik kan spelen met een combinatie van mixen in stijlen, strak modern, warm klassiek, stoer landelijk en industrieel met oud en nieuw. Jouw voorkeur heeft de bovenhand.

Nieuwe inrichting kantoor

Een kantoorpand of ruimte stelt heel andere eisen aan het gebruik ervan dan een woning. Uiteraard moet de sfeer goed zijn, maar comfort en efficiëntie zijn ook van groot belang. Want hoe irritant is het als jouw pad naar het koffiezet-apparaat ervoor zorgt dat je dagelijks een kwartier kwijt bent aan omlopen?

 

Hoe ga ik te werk?

De eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend en gebruik ik om je wensen in kaart te brengen en te kijken wat de mogelijkheden van het pand zijn. Ook is het belangrijk dat het tussen ons klikt. Ik moet een goed gevoel krijgen bij wat je precieze wensen zijn en het is belangrijk dat we op één lijn zitten. Alleen zo kan ik je droominterieur verwezenlijken.

Na een positief besluit werk ik het advies uit naar een totaalconcept. Ik presenteer het gehele traject met voorbeeld-afbeeldingen, materialen en kleurmonsters.

Het inrichten van je huis is altijd maatwerk, daarom doe ik dit traject altijd in goed overleg met jullie. Ik zorg voor overzicht, kan goed prioriteiten stellen en helpen bij het nemen van beslissingen. Meubels die eventueel via mij worden aangekocht worden zonder meerprijs doorberekend.

Wat zeggen anderen?