Fotostyling

Met een fotostyling zet je je huis in het zonnetje. We maken gebruik van je eigen meubels en samen zetten we alles in een verkoop-opstelling speciaal voor de foto.
Neem contact met mij op
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Snel je huis verkopen?

Staat je huis al lang te koop? Terwijl je toch redelijke foto’s hebt en een leuke inrichting. Misschien heb je zelfs al een paar kijkers gehad, maar nog steeds geen koper? Daarnaast maak je steeds meer kosten voor advertenties filmpjes en plattegronden. Allemaal om je huis beter te laten scoren. Ondertussen zie je andere woningen die wel verkocht worden en lees je overal dat de woningmarkt weer aantrekt. Hoe kan dat nou?

Fotostyling maakt gebruik van uw eigen inrichting
Fotostyling met neutrale accessoires
Fotostyling met neutraal beddengoed

Fotostyling zet je huis in het zonnetje

Met een fotostyling wordt elke ruimte aangepakt speciaal voor de foto en daarmee maak je je woning aantrekkelijker. Ingrijpende verbouwingen en hoge kosten zijn vaak helemaal niet nodig. Je zult zien dat je huis na een fotostyling meer kijkers trekt en daar zit vanzelf een koper tussen! Overweeg dus, voordat je andere stappen onderneemt, een fotostyling, want met een relatief kleine investering behaal je een goed rendement.

 

Wat is fotostyling precies?

Een fotostyling is een herinrichting van je interieur speciaal gericht op het maken van optimale foto’s voor de verkoop. Bij een fotostyling maak ik gebruik van je bestaande inrichting en accessoires. Ik kijk door de ogen van de koper en creëer accenten, rust en ruimte waar nodig. Tijdens de styling worden ook de foto’s gemaakt, binnen 3 uur is het perfecte plaatje klaar!

De basis moet goed zijn

Omdat ik uit ga van je eigen interieur is het dus wel belangrijk dat je de basis al goed hebt. Er is al opgeruimd, je hebt zelf neutrale accessoires en meubels en de kleine reparaties zijn al uitgevoerd. Als dit niet het geval is, of als je ook graag 360-graden foto’s of video wilt, is een complete woningstyling de beste optie.

 

Een fotograaf is geen stylist.

Als de fotograaf komt moeten er vaak nog een heleboel zaken gebeuren. Maar een fotograaf is geen stylist. Vaak is helaas het volgende nog vaak te zien op verkoopfoto’s: Vuilnisbakken en dieren-attributen, volle badkamers en keukenbladen, asbakken, overvolle kasten, rondslingerende kleding, onopgemaakte bedden en meubels niet in de juiste zichtlijnen. Ook houdt een fotograaf geen rekening met de verkoop-opstelling van de inrichting.

Een fotostyling is dus ook zeer geschikt voor makelaars met een vaste huisfotograaf. Bij een fotostyling neem ik als startpakket de volgende zaken mee:

  1. Frisse en neutrale materialen badkamer
  2. Fris en neutraal beddengoed ouderkamer
  3. Verlichting

Leuke extra; naast het restylen en het verzorgen van een professionele fotosessie krijg je van mij ook waardevolle tips en adviezen ter voorbereiding op de eerste bezichtigingen. (Die natuurlijk snel gaan komen!)

Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Hoe ga ik te werk?

Mijn meerwaarde ligt ook in de samenwerking met jou en de makelaar. Een huis verkopen doe je niet alleen maar samen! Ik kom eerst een keer langs om je huis te bekijken. Bij het eerste bezoek wil ik een indruk krijgen van de woning en van jouw wensen en behoeften.

Op basis van dit eerste gesprek maak ik een woningpresentatie-plan. Je krijgt de tips en punten die je alvast kunt voorbereiden per mail toegestuurd. Daarna plannen we een dag in dat ik bij je langskom en we de styling compleet doorvoeren. Op deze dag worden ook de foto’s gemaakt.

De foto’s worden binnen 24 uur geleverd aan de makelaar, internet makelaar of aan jou zelf. De makelaar zet vervolgens de foto’s op Funda. Het styling traject is dan klaar. Op basis van de gemaakte foto’s valt je huis op in zijn categorie en krijg je snel kijkers over de vloer!

Fotostyling iets voor jou?

Is je huis op orde en heb je de basis compleet? Ben je klaar om je huis te verkopen en heb je alleen nog de perfecte foto’s nodig? Dan is een fotostyling geschikt voor jou! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wat zeggen anderen?