Verkoopstyling

Je huis goed verkopen doe je met verkoopstyling. Dat gaat veel verder dan bedden opmaken of persoonlijke spulletjes weghalen.

Geen zin om maanden te wachten op een kijker? Verkoopstyling maakt het verschil, je huis te koop zetten wordt weer leuk!

Tip! Regel de styling vóór de taxatie, dan is je investering meteen terugverdiend met een hogere vraagprijs!

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Staat jouw huis al lang te koop?

De taxatie viel tegen, je huis staat al maandenlang op funda zonder resultaat. Je maakt steeds meer kosten voor advertenties in lokale kranten, 360-graden filmpjes en plattegronden. Allemaal om je huis beter te laten scoren. En straks moet je met je vraagprijs zakken zonder dat er zelfs maar één geïnteresseerde langs is geweest! Ondertussen zie je andere woningen die wel verkocht worden en lees je overal dat de woningmarkt weer aantrekt. Hoe kan dat nou?

Verkoopstyling creëert meerwaarde

Met verkoopstyling creëer je een meerwaarde voor je woning. De woning valt niet alleen beter op in het aanbod, maar levert ook meer op. Je huis staat immers minder lang te koop voor jouw gewenste vraagprijs. Met een relatief kleine investering behaal je dus een zeer goed rendement. Bij het stylen van een woning voor de verkoop ga ik altijd samen met jou en/of de makelaar aan de slag. Zo behalen we samen het optimale resultaat; een snelle verkoop voor een hogere prijs.

 

Wat is verkoopstyling precies?

Verkoopstyling is een mix van een aantal disciplines op het gebied van interieurstyling en ontwerp. Bij het stylen van een woning voor de verkoop wordt minder gekeken naar leefcomfort en meer naar een optimale presentatie voor de foto. Het verkopen van een woning gebeurt tegenwoordig vooral online en een woning die opvalt, scoort beter in de resultaten. Verkoopstyling is dus ook iets anders dan een woning opruimen of gezellig maken. Het draait volledig om het optimaal presenteren en benadrukken van de sterke punten van de woning. Dan heb je dus geen 360-graden filmpjes meer nodig om een indruk te krijgen. De styling en de foto’s doen het werk!

 

Gouden tip; eerst styling, dan taxatie!

Ben je serieus van plan je huis in de verkoop te zetten? Schakel mij dan in voor de verkoopstyling voordat je makelaar/taxateur langs komt. Hij/zij is ook gevoelig voor de uitstraling van je woning en je zult niet de eerste zijn die hier van kan profiteren!

Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na
Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Slaapkamer voor/na
Karinhuis woningstyling verkoop lege woning woonkamer voor en na foto
Styling Verkoop Lege Woning - Keuken - Voorbeeld
Karinhuis Woningstyling Paarse Muur? Geen probleem!

Fotostyling

Bij een fotostyling maak ik gebruik van jullie eigen meubels en persoonlijke bezittingen. We lopen samen door het huis en pakken alle ruimtes aan speciaal voor de fotografie.

Lees meer »

Woningstyling

Bij een complete woningstyling maak ik gebruik van de bestaande inrichting in combinatie met hulpmaterialen en woonaccessoires die ik meeneem.

Lees meer »

Karinhuis Styling en Verhuis Coach

Coaching

Zie je door de rommel je eigen huis niet meer? Is organiseren niet je sterkste kant, en zie je op tegen de rompslomp van een verhuizing? Mijn coaching-traject is volledig afgestemd op jouw behoeften, samen klaren we de klus!

Lees meer »

Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Hoe ga ik te werk?

Mijn meerwaarde ligt in de samenwerking met jou en de makelaar. Een huis verkopen doe je niet alleen maar samen! Ik kom eerst een keer langs om je huis te bekijken. Bij het eerste bezoek wil ik een indruk krijgen van de woning en van jouw wensen en behoeften.

Er zijn een aantal vormen van verkoopstyling waartussen je kunt kiezen. Afhankelijk van jouw situatie kiezen we een vorm die het beste bij je past. Sommige huizen hebben alleen een fotostyling nodig en andere huizen zijn meer gebaat bij een verfrissende woningstyling voordat de foto’s worden gemaakt. Soms gaat het om een lege woning en soms is er juist wat coaching nodig bij het opruimen van de woning.

De foto’s worden geleverd aan de makelaar, internet makelaar of aan jou zelf. De makelaar zet vervolgens de foto’s op Funda. Het styling traject is dan klaar. Op basis van de gemaakte foto’s valt je huis op in zijn categorie en krijg je snel kijkers over de vloer!

Maatwerk?

Elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Soms weet je niet precies wat er allemaal moet gebeuren totdat iemand je helpt. Daarom biedt ik naast de Fotostyling, Woningstyling en Coaching ook verkoopstyling op maat.

Met een totaalpakket aan verkoop-styling en -coaching neem ik alles uit handen en organiseer ik de styling en presentatie van bezichtigingen en open-huizen dagen. Ook regel ik het verhuistraject als je huis eenmaal verkocht is. Dit gaat immers sneller dan je denkt met verkoopstyling!

Wat jouw situatie ook is, als je je huis goed en vlot wil verkopen, weet ik zeker dat ik je kan helpen!

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Styling Lege Woning

Het stylen van een lege woning is een vak apart. Er hoeft immers niet meer te worden opgeruimd en georganiseerd. Wel moet de woning voorzien worden van een sfeer en moet het karakter van de woning goed naar voren komen op de foto. Ik beschik over een ruim assortiment aan meubels en accessoires en kan dus een lege woning opleveren met een volledige styling en inrichting. (Zie ook mijn portfolio.)

Woningfotografie
In samenwerking met Patrick Ruiter (professioneel fotograaf) verzorg ik de complete styling en fotografie van je woning. Uiteraard volledig gericht op een optimale verkoop van de woning!
Meubelverhuur
De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus makkelijk afspraken maken over het laten staan van (delen van) de inrichting.
Klein Verbouw-werk

Soms behoeft een woning wat meer voorwerk dan alleen opruimen. Soms moeten klussen zoals muren een likje verf of kleine reparaties worden uitgevoerd. Ook dit kan ik uitvoeren, uiteraard altijd in goed overleg!

Opruimen

Soms kan het een hele grote klus worden, helemaal als je al lang in het huis woont. Maar als je straks gaat verhuizen moet het opruimen een keer gebeuren. Het is het makkelijkst om het vooraf aan de styling al te doen. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan kan ik ook hierbij helpen. Met respect voor je spullen en eigendommen kan ik helpen de eerste stappen te zetten naar een opgeruimd huis, klaar voor de verkoop!

Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Verhuis Organisatie
Het organiseren van een verhuizing kost veel tijd en energie. Tijd die je vaak niet hebt, en energie die je wel voor andere zaken kunt gebruiken. Ik neem graag de rompslomp van een verhuizing op me en help mee met de organisatie. Ook kan het handig zijn iemand te hebben die als aanspreekpunt fungeert.
Stylingcoach Nieuwe Woning
Ook voor je nieuwe woning kan ik helpen de inrichting te stroomlijnen. Met je vertrouwde meubels in een nieuw huis kan het soms wat passen en meten zijn en misschien past die bank toch niet zo mooi in dat ene nisje als je had gedacht. En om dan nou meteen alles maar nieuw te kopen… Soms is een frisse blik voldoende om de indeling kloppend te krijgen, zodat de looproutes kloppen en je nergens tegenaan botst.

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Hoogtefotografie

Hoogtefotografie kan soms handig zijn als een huis een complexere vorm heeft met meerdere woonlagen. Vanaf een hoog statief of drone worden dan overzichtsfoto's gemaakt waarmee je kunt laten zien hoeveel privacy de tuin biedt en hoe mooi de ligging van het huis is. In samenwerking met mijn partners kan ik dit gemakkelijk in gang zetten, je hoeft dan nergens naar om te kijken. De foto's worden aan jouzelf en/of de makelaar aangeleverd zoals je van mij gewend bent.

360-graden Fotografie

Huh? 360° fotografie was toch niet nodig? Inderdaad, niet bij elke woning (hoewel Funda graag doet voorkomen dat dat wel het geval is). Sommige woningen hebben echter een complexere indeling die op gewone foto's niet volledig tot zijn recht komt. De gestylde foto's zijn dan voor de sfeerbepaling van de woning en de 360° foto's vormen het beeld van de indeling van de woning. Samenwerkend met mijn partners kan ik ook deze vorm van fotografie regelen. De foto's worden dan aan jouzelf of aan de makelaar aangeleverd zoals je van mij gewend bent!

2D Plattegronden
Soms behoeft een woning een extra uitleg en bieden de gestylde foto's niet voldoende houvast om ook een indruk te krijgen van de indeling van een woning of de ligging op het perceel. Dan is een 2D plattegrond een uitkomst. In samenwerking met mijn partners kan ik dit gemakkelijk regelen.
3D Plattegronden
Soms bieden de gestylde foto's niet voldoende houvast om ook een indruk te krijgen van de verhoudingen van een woning of de ligging op het perceel. Met een 3D Plattegrond kun je hier gemakkelijk een beeld van geven. Samen met de foto's krijg je dan een mooi volledig beeld van het huis. In samenwerking met mijn partners kan ik ook dit gemakkelijk regelen als het nodig is.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Wil je weten of ik jouw huis verkoop-klaar kan maken? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Wat zeggen anderen?

Lees alle referenties »

Zelfs de makelaar was blij verrast toen hij de foto's zag. Jij hebt er voor gezorgd dat de woning perfect tot zijn recht is gekomen. De woning is verkocht! Nu kunnen wij verder met onze dromen in het buitenland. Karin, Bedankt!

Monique

woningeigenaar uit Hoogezand

Binnen 1 maand was ons huis verkocht! Terwijl er nog 3 huizen in de straat te koop staan. Jij hebt voor het verschil en de snelheid gezorgd waarmee ons huis is verkocht… dat kan niet anders. Nogmaals bedankt!

Familie B.

uit Spijk

Ik weet nog dat ik zei.. ik heb er alles voor over om het huis te verkopen. Zeg maar wat ik moet doen! Voordat ik het wist zat ik op mijn knieën met de kwast verf in mijn hand. Je hebt zeker voor het snelle verkoopproces gezorgd. Binnen 1 maand verkocht!

Familie Kuiper

uit Scheemda

Karin heeft mij advies via facetime gegeven. We hebben het hele huis doorlopen. Ze heeft mij heel veel tips gegeven die er voor hebben gezorgd dat ik nog veel moest doen helaas, maar goed. Nu is ons huis wel verkocht! Bedankt dat je zelfs op zo’n afstand kan zorgen dat de woning mooi op Funda kwam te staan.

mevr. F. van den Heuvel

Is jouw huis nog niet verkocht?

En heb je het gevoel dat jouw inspanningen niets opleveren? Sta je op het punt iets van de prijs af te doen?
Met verkoopstyling maak ik jouw huis aantrekkelijk voor een breed publiek.

Lees wat ik voor je kan doen Download gratis tips