Vastgoedstyling

Je huis goed verkopen doe je met vastgoedstyling. Dat gaat veel verder dan bedden opmaken of persoonlijke spulletjes weghalen. Samen met een professionele vastgoedfotograaf zorgen we voor het perfecte beeld!

Doel: Uw huis sneller verkocht met hogere verkoopwaarde!

Tip! Regel de styling vóór de taxatie, dan is je investering meteen terugverdiend met een hogere vraagprijs!

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Staat jouw huis al lang te koop?

Je huis staat al maandenlang te koop zonder resultaat. Straks moet je met je vraagprijs zakken. Ondertussen zie je andere woningen die wel verkocht worden. Hoe kan dat nou?

Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Hoe ga ik te werk?

Een huis verkopen doe je niet alleen maar samen. Ik heb respect voor elke situatie en persoonlijke belevingen.

Via telefoon of internet hebben we ons eerste contact. We bekijken samen het huis. Dit kan via een webcam, beeldbellen of ik kom bij je thuis om je huis te bekijken. Samen bespreken we alles in en rond het huis en bespreken we wat nodig is voor een perfecte presentatie. Daarna maken we een afspraak om het huis te gaan stylen, fotograferen en filmen. Een plattegrond, passende verkooptekst en vraagprijs zijn ook van groot essentieel belang.

Als u een lege woning heeft, bespreken we wat er nodig is aan meubels en decoratie. Hiermee zal de woning aantrekkelijk gemaakt worden voor de gewenste doelgroep. Er wordt hierbij gekeken naar het karakter van het huis. 

Wat jouw situatie ook is, als je je huis goed en vlot wil verkopen, weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Styling Lege Woning

Het stylen van een lege woning is een vak apart. Er hoeft immers niet meer te worden opgeruimd en georganiseerd. Wel moet de woning voorzien worden van een sfeer en moet het karakter van de woning goed naar voren komen op de foto. Ik beschik over een ruim assortiment aan meubels en accessoires en kan dus een lege woning opleveren met een volledige styling en inrichting. (Zie ook mijn portfolio.)

Meubelverhuur
De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus makkelijk afspraken maken over het laten staan van (delen van) de inrichting.
Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video/Hoogtefoto

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Plattegronden

Het is slim om bij het verkopen van een woning een plattegrond toe te voegen. Dan is een 2D/3D plattegrond een uitkomst.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Wil je weten of ik jouw huis verkoop-klaar kan maken? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta je graag te woord.

+31-641501102

 

Wat zeggen anderen?

Met vastgoedstyling een optimale presentatie

Een woningstyling is een uitgebreide styling van het complete interieur in combinatie met mijn eigen meegebrachte accessoires en meubels. De combinatie met hippe materialen maakt dat ook oudere woningen of opstellingen weer aantrekkelijk worden voor een potentiële koper. Ik kruip in de huid van de koper en zorg er voor dat je huis tiptop gepresenteerd wordt voor een zo breed mogelijk publiek. Vastgoedstyling creëert meerwaarde.

Wat is vastgoedstyling?

Woningstyling is het compleet organiseren, herinrichten en stylen van het interieur, waarbij ik gebruik maak van meegebrachte accessoires.
Een complete woningstyling is geschikt voor ieder type woning en stelt verder geen eisen aan de beginsituatie. Het is daardoor een wat langer traject dan bij alleen een fotostyling. Zo is er tijdens de voorbereiding gelegenheid om kleine reparaties en klussen te laten uitvoeren. Ook moet er voordat de styling kan beginnen grondig worden opgeruimd.

Vastgoedstyling is een mix van een aantal disciplines. Bij het stylen van een woning voor de verkoop wordt minder gekeken naar leefcomfort en meer naar een optimale presentatie voor de foto. Het verkopen van een woning gebeurt online en een woning die opvalt, scoort beter in de resultaten. Vastgoedstyling is dus ook iets anders dan een woning opruimen of gezellig maken. Het draait volledig om het optimaal presenteren en benadrukken van de sterke punten van de woning. De styling en de foto’s doen het werk!

 

Vastgoedstyling creëert meerwaarde

Met vastgoedstyling creëer je een meerwaarde voor je woning. De woning valt beter op. Je huis staat immers minder lang te koop voor jouw gewenste vraagprijs. Met een relatief kleine investering behaal je dus een zeer goed rendement. Bij het stylen van een woning voor de verkoop ga ik altijd samen met jou en/of de makelaar aan de slag. Zo behalen we samen het optimale resultaat; een snelle verkoop voor een hogere prijs.

“Maar een fotograaf is geen stylist”.

Als de fotograaf komt moeten er vaak nog een heleboel zaken gebeuren. Maar een fotograaf is geen stylist. Vaak is helaas het volgende nog te zien op verkoopfoto’s: Vuilnisbakken en dieren-attributen, volle badkamers en keukenbladen, asbakken, overvolle kasten, rondslingerende kleding, onopgemaakte bedden en meubels niet in de juiste zichtlijnen.

Gouden tip; eerst advies, dan styling, en daarna taxatie!

Ben je serieus van plan je huis in de verkoop te zetten? Schakel mij dan in voor de verkoopstyling voordat je makelaar/taxateur langs komt. Hij/zij is ook gevoelig voor de uitstraling van je woning en je zult niet de eerste zijn die hier van kan profiteren!

Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na
Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na

Lege woning styling & Meubelverhuur

Een lege woning onverkoopbaar? Welnee, voor mij is het een schildersdoek. Ik neem de complete inrichting en styling mee.

Neem contact met mij op

Styling van een Lege Woning Keuken
Styling van een Lege Woning
Styling van een Lege Woning

Lege Woning weer in verhouding

Er is gebleken dat veel mensen zich geen beeld kunnen vormen bij plaatjes van een leeg huis. Daarnaast geeft het ook totaal geen sfeer en zijn de verhoudingen lastig te zien. Zonder meubels kun je nou eenmaal niet goed inschatten hoe groot een kamer ongeveer is. En zonder accessoires heb je geen sfeer. Een potentiële koper slaat een leeg huis dan ook snel over. En het kost meer moeite om mensen te overtuigen van de waarde van het huis.

 

Wat is Lege Woning Styling precies?

Met een Lege Woning Styling geef ik je huis weer sfeer en breng ik de verhoudingen terug om zo het optimale plaatje te creëren. Ik maak geen gebruik van kartonnen of nep-meubels, maar alles wordt sfeervol ingericht en professioneel gedecoreerd.

Elke ruimte krijgt een functie zodat de kijker zich een beeld kan vormen van wat hij/zij met deze ruimte zou kunnen doen. Denk hierbij aan:

  1. Aankleding hal.
  2. Woonkamer met bank, stoel, kast, TV, plant, verlichting & decoratie.
  3. Keuken met eettafel en stoelen en frisse accessoires.
  4. Slaapkamers met bedden, beddengoed en overige hulpmaterialen zoals tafel, krukje, plantjes en verlichting.

Ook een muziekkamer, studeerkamer, loungeruimte, kinderkamer of fitnessruimte behoren tot de mogelijkheden. Buiten zorg ik er voor dat het buitenbeeld aantrekkelijk is.

Styling en Fotografie binnen 1 dag!

Binnen 1 dag is je oude woning weer als bewoonbaar, gestyled, en worden er foto’s gemaakt. Na het maken van de foto’s wordt de woning weer leeg gehaald.

Meubelverhuur

De meubels die ik gebruik voor een tijdelijke inrichting kun je ook overnemen of huren. Dit is veel goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubels voor een leeg huis en geeft minder rompslomp bij het opruimen er van. Verhuur is immers tijdelijk.

Bekijk de prijzen en tarieven »

 

Extra Tip; maak ook gebruik van tweedehands meubels.

Je kunt ook gebruik maken van tweedehands meubels, hier geef ik graag waardevolle tips en adviezen over. Niet alle meubels zijn hier namelijk geschikt voor en je kunt de plank ook behoorlijk mis slaan.

Styling van een Lege Woning