Verkoopadvies & Vastgoedstyling

 

DOEL: Je huis snel verkopen met de hoogste verkoopwaarde.

Samen met een professionele fotograaf zorgen we voor het perfecte beeld! Eerst uitgebreid advies en verkoopstyling. Slimme meubelopstellingen is hierbij een belangrijk onderdeel.

Tip! Regel de styling vóór de taxatie, dan is je investering meteen terugverdiend met een hogere vraagprijs!

 

Huis in het hogere segment? luxe?

klik dan hier… “Samen winst maken”

 

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Optimale presentatie

Je huis wordt aantrekkelijker voor een groter publiek. Dus meer potentiële kopers.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Snellere verkoop

Meer kijkers = meer kopers. Je huis staat dus minder lang te koop.
Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Hogere waarde

Een populair huis is meer waard. Je huis levert dus meer op dan je in eerste instantie dacht.

Je huis te koop zetten of Staat jouw huis nog te koop?

 

Waar moet je beginnen en wat is slim om te ondernemen als je je huis te koop gaat zetten? 

 Nog steeds te koop? Straks ga je met 5.000,- of meer met de vraagprijs zakken dat is  niet nodig!

 

 

 Pakket: Succesvol verkopen  

 

 • Waardevol advies over je huis. Je krijgt meer dan 101 tips
 • Advies voor de perfecte verkoopstyling (optie: met slimme materialen van Karin)
 • Grote controle dat uw huis echt klaar is voor de verkoop!
 • Professionele fotografie Max. 50 stuk
 • Slimme meubelopstelling voor fotografie en bezichtigingen
 • In samenwerking met uw (gewenste) makelaar
 • Tips over keuze makelaar of internet-makelaar
 • Tips om uw huis op Facebook en sociale media te promoten  

Geen overige kosten en door heel Nederland  

klik  hier voor het grootste unieke verkooppakket van Nederland!  

 

Uw huis het hogere segment? klik hier: LUXE

 

 

 

 

 

 

 

Karin In Huis Woning Styling en Verhuis Coach

Hoe ga ik te werk?

Een huis is hoogstwaarschijnlijk je grootste bezit, dat heeft aandacht nodig! Verkopen doe je daarom niet alleen, maar samen. Slim, sneller en zonder in de valkuilen te stappen.  

We bekijken samen het hele huis en bespreken alles dat nodig is voor een perfecte presentatie. Vervolgens maken we een afspraak om het huis te gaan stylen en fotograferen. Een plattegrond, passende verkooptekst en de juiste vraagprijs zijn ook van groot essentieel belang.  

Als u een lege woning heeft, bespreken we wat er nodig is aan meubels en decoratie. Hiermee zal de woning aantrekkelijk gemaakt worden voor de gewenste doelgroep

 

Kijk ook eens op:

www.klaarvoorwinst.nl

 

Wat jouw situatie ook is, als je je huis goed en vlot wil verkopen, weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

Dit kan ik nog meer voor je doen:

Meubelverhuur

De inrichting (deels) laten staan voor kijkers? Geen probleem, de meubels en accessoires die ik gebruik bij het stylen zijn vrijwel allemaal te huur of te koop. We kunnen dus gemakkelijk afspraken maken over het laten staan van de inrichting.

 

Gastvrouw Open Huis

Een open huizendag trekt soms aardig wat bezoekers, zeker als je huis mooi gestyled op Funda staat. Ik ken je huis inmiddels door- en door en neem graag de rol van gastvrouw op me om het huis zo goed mogelijk te laten zien. Het kan ook helpen om dit niet zelf te hoeven doen, ik ben immers toch minder emotioneel betrokken bij de woning en kan eventuele kritiek gemakkelijker pareren. Je hoeft nergens naar om te kijken en kunt je zelf lekker op je eigen huizenjacht richten!

Extra's die ik kan aanleveren:

Drone Video/Hoogtefoto

Soms kan het juist wel meerwaarde bieden om een luchtvideo te laten maken van het pand. Bijvoorbeeld bij een villa of een boerderij met veel grond. Een drone video geeft dan een beter beeld van het perceel en de ligging. Dit kan ik via mijn netwerk van professionals gemakkelijk regelen. Je hoeft dan verder nergens naar om te kijken.

Plattegronden

Het is slim om bij het verkopen van een woning een plattegrond toe te voegen. Dan is een 2D/3D plattegrond een uitkomst.

Wat zeggen anderen?

Met vastgoedstyling krijgt u een optimale presentatie.

Vastgoedstyling is een uitgebreide verkoopstyling van het complete interieur. Een combinatie met hippe materialen maakt ook oudere woningen of opstellingen weer aantrekkelijk voor een potentiële koper. Ik kruip in de huid van de koper en zorg er voor dat je huis tiptop gepresenteerd wordt voor een zo breed mogelijk publiek. 

Vastgoedstyling is een mix van een aantal disciplines. Bij het stylen van een woning voor de verkoop wordt minder gekeken naar leefcomfort en meer naar een optimale presentatie voor de foto. Het verkopen van een woning gebeurt online en een woning die opvalt, scoort beter in de resultaten. Het draait volledig om het optimaal presenteren en benadrukken van de sterke punten van de woning. 

 

Je huis verkopen met garantie? Binnen 6 maanden verkocht? klik dan hier.

 

Vastgoedstyling creëert meerwaarde

De woning valt beter op.  Met een relatief kleine investering behaal je dus snel een hoog rendement. Bij het stylen van een woning voor de verkoop ga ik altijd samen met jou en/of de makelaar aan de slag. Zo behalen we samen het optimale resultaat; een snelle verkoop voor een hogere prijs.

“Een vakfotograaf is geen stylist”.

Als de fotograaf komt moeten er vaak nog een aantal belangrijke zaken gebeuren. Maar een fotograaf is geen stylist. Vele makelaars slaan hierin de plank nog steeds mis. Dit probleem gaat zal je gaan merken. Je huis staat langer te koop. Ook worden dan de meubels niet in de juiste zichtlijnen geplaatst waardoor de woning kleiner lijkt met alle gevolgen…

Opzoek naar een compleet verkooppakket? klik hier

 

Gouden tip: eerst advies, dan styling, en daarna taxatie!

Ben je serieus van plan je huis in de verkoop te zetten? Schakel mij dan in voor de verkoopstyling voordat je makelaar/taxateur langskomt. Hij/zij is ook gevoelig voor de uitstraling van je woning en je zult niet de eerste zijn die hier van kan profiteren!

Karinhuis Woning Styling Verkoop Lege Woning Woonkamer voor/na

Lege woning styling & Meubelverhuur

Een lege woning onverkoopbaar? Welnee, voor mij is het een schildersdoek. Ik neem de complete inrichting en styling mee.

Neem contact met mij op

Lege Woning weer in verhouding

Er is gebleken dat veel mensen zich geen beeld kunnen vormen bij plaatjes van een leeg huis. Daarnaast geeft het ook totaal geen sfeer en zijn de verhoudingen lastig te zien. Zonder meubels kun je nou eenmaal niet goed inschatten hoe groot een kamer ongeveer is. En zonder accessoires heb je geen sfeer. Een potentiële koper slaat een leeg huis dan ook snel over. Het kost meer moeite om mensen te overtuigen van de waarde van het huis. 

Wat is Lege Woning Styling precies?

Met een Lege Woning Styling geef ik je huis weer sfeer en breng ik de verhoudingen terug om zo het optimale plaatje te creëren. Ik maak geen gebruik van kartonnen of nep-meubels, maar alles wordt sfeervol ingericht en professioneel gedecoreerd. 

Elke ruimte krijgt een functie zodat de kijker zich een beeld kan vormen van wat hij/zij met deze ruimte zou kunnen doen. Denk hierbij aan: 

 1. Aankleding hal.
 2. Woonkamer met bank, stoel, kast, TV, plant, verlichting & decoratie.
 3. Keuken met eettafel en stoelen en frisse accessoires.
 4. Aankleding tuin met meubels en toebehoren
 5. Slaapkamers met bedden, beddengoed en overige hulpmaterialen zoals tafel, krukje, plantjes en verlichting.
 6. Inrichten van een muziekkamer, studeerkamer, loungeruimte, kinderkamer of fitnessruimte behoren tot de mogelijkheden.  

Styling en Fotografie binnen 1 dag! 

Binnen 1 dag is de woning leefbaar geworden en worden er foto’s gemaakt. Na 2 werkdagen krijgt u de foto’s die direct klaar zijn voor FUNDA. 

 

Bekijk de prijzen en tarieven »

 

Klik hier voor uitgebreide styling en unieke verkoop presentatie. voor Funda en Facebook