Wat zeggen anderen?

Ik heb al veel mensen mogen helpen met de verkoop van hun woning. Een dankbaar proces, lees hieronder wat ze over mij en mijn diensten zeggen.

Je hebt ons door een moeilijk proces heen geholpen. En ik ben je daar heel dankbaar voor, ik had nooit verwacht dat de presentatie zo mooi zou worden.

Eline

uit Veendam

Het is zo’n mooie presentatie geworden!
Wij zijn nu uniek in onze straat.

C

uit Sappemeer

Zelfs de makelaar was blij verrast toen hij de foto’s zag. Jij hebt er voor gezorgd dat de woning perfect tot zijn recht is gekomen. De woning is verkocht! Nu kunnen wij verder met onze dromen in het buitenland. Karin, Bedankt!

Monique

woningeigenaar uit Hoogezand

Bedankt dat je voor mij een frisse en heldere nieuwe tekst voor onze woning hebt geschreven!
Niesoordlaan

Midwolda

We willen je heel erg bedanken. Door jullie bijdrage is de woning binnen 2 weken verkocht! De tip over de tuin hebben we uitgevoerd en heeft waarschijnlijk ook meegewerkt in het verkoopproces. We zijn heel erg tevreden, zeker omdat er meerdere huizen in onze straat te koop staan.
M.A de Ruyterlaan

Winschoten

Zoals het nu is ingericht, had ik nooit kunnen verzinnen. Geweldig!
Jan S.

Mijn vrouw en ik zijn fantastisch geholpen door Karin, we werden het niet eens over de inrichten van ons nieuwe huis. Maar Karin weet de juiste snaar te raken en durft zonder ons tegen de haren in te strijken moeilijke beslissingen te nemen en voor te stellen. Bedankt!
Beau ter Ham

woningeigenaar uit Scheemda

Fijn dat jullie onze lege woning binnen zo’n korte tijd hebben gevuld! Het staat nu heel netjes op Funda. Bedankt!
Dollardlaan

Scheemda

We hadden alles tot in de puntjes voor elkaar en toch kon jij ons nog adviseren en veranderingen aanbrengen. Inmiddels is het huis verkocht. We moeten nu tijdelijk een woning huren voordat we zelf in een andere woning kunnen!
Zuiderweg

Uit Midwolda

We hebben van jou veel spullen moeten opruimen, we zijn blij dat je ons hierop hebt gewezen. Nu is het huis klaar en netjes voor de verkoop!
Groet

uit Garrelsweer

De woning van mijn zoon stond al maanden te koop, het was een blok aan ons been.
In een korte tijd hebben we al jouw adviezen gevolgd, jij bent komen stylen en fotograferen.
Ongelofelijk hoe snel de woning nu is verkocht.

Fam. van der Laan

Hoogezand

Niet alleen nuttig maar ook gezellig. Je hebt een hele andere kijk op de woning en verkoopstyling werkt dus echt. Ons huis is verkocht en we kunnen nu ons eigen droomhuis gaan bouwen!
Tarweveld

Midwolda

Wat hebben we veel tips gekregen en wat hebben we met z’n allen veel werk verzet. Maar het resultaat is super! Onze woning is inmiddels verkocht. Ik zal je zeker aanraden bij anderen die hun huis te koop gaan zetten.
Albert

Woningeigenaar

Na het zien van de foto’s voor dat jij was geweest kan ik het me niet meer voorstellen hoe mijn slaapkamer eerst was. Je adviezen en tips hebben er voor gezorgd dat mijn woning veel lichter is geworden. Het anders neerzetten van de meubels hebben ook voor een heel ander beeld gezorgd. Je hebt een nieuwe frisse blik op de indeling van het huis gemaakt. Ben benieuwd hoe snel de woning zal worden verkocht.
J. Schipper

uit Scheemda

Bedankt voor al je adviezen. Helaas zetten wij de woning toch nog niet te koop. Je persoonlijke benadering zorgt er wel voor dat we je gegevens doorgeven aan anderen die hun huis te koop gaan zetten. Wellicht nemen we toch nog contact op als het wel zover is om het huis te gaan verkopen. Fijn dat je onze situatie begrijpt.
Fam. van der Laan

Helaas moeten we onze woning verlaten omdat we zijn gescheiden. Ik wil jullie bedanken voor het tonen van jullie begrip. Fijn dat jullie snel konden zorgen dat de woning er op de foto’s goed uit ziet dankzij jullie meubels enzo. Zonder jullie inzet zou ik niet weten hoe ik m’n lege huis zou moeten aanbieden.
Woningeigenaar

Scheemda

Karin heeft mij advies via facetime gegeven. We hebben het hele huis doorlopen. Ze heeft mij heel veel tips gegeven die er voor hebben gezorgd dat ik nog veel moest doen helaas, maar goed. Nu is ons huis wel verkocht! Bedankt dat je zelfs op zo’n afstand kan zorgen dat de woning mooi op Funda kwam te staan.

mevr. F. van den Heuvel

Wat een verschil heb jij gemaakt!
Onze woning stond 3 maanden te koop, maar geen kijkers.
Nu binnen 1 week is de woning wel verkocht, we hebben veel meubels verschoven en een kamer opnieuw ingericht.
Helemaal geweldig, Bedankt!

Erik

uit Nieuwolda

Karin, bedankt voor je persoonlijke benadering en adviezen!
G

uit Westerlee

We wisten dat we moesten opruimen maar jij hebt nog vele extra dingen gedaan. Bedankt! Nu nog een koper!
Huiseigenaar

Heiligerlee

Ik dacht dat ik genoeg had opgeruimd en dat de woning klaar was voor de verkoop. Ik was al snel overtuigd dat het nog niet zo was. Binnen een korte tijd hebben we samen veel werk verzet en konden de foto’s gemaakt worden. Ik ben zeer tevreden. De woning staat nu op Funda.
Harm S.

uit Bad Nieuweschans

We wisten zelf niet hoe we het moesten aanpakken. Het huis staat al een jaar te koop. Dankzij jullie is ons huis nu netjes opgeruimd en geordend. Hiertoe waren wij zelf niet in staat. We zijn zeer tevreden over hoe jullie werken. Julie hebben snel gewerkt en zijn ook nog eens heel vriendelijk, dat waarderen wij. We zien je graag terug zodra er een kijker komt. Fijn dat je er dan ook voor ons bent.
Fam V.

uit Blauwestad

Top hoe Karin en Patrick te werk gaan. Ik ben super blij met deze toegevoegde waarde. Alles is nu netjes, we zijn net een hotel, we willen het graag zo netjes houden. Bedankt!
Piet V.

uit Scheemda

Ik zit in een lastige situatie en ben zeer tevreden dat Karin dat begrijpt. We gaan het samen aanpakken zodat het huis binnenkort te koop komt te staan.
Hendrik Jan

Ik weet nog dat ik zei.. ik heb er alles voor over om het huis te verkopen. Zeg maar wat ik moet doen! Voordat ik het wist zat ik op mijn knieën met de kwast verf in mijn hand. Je hebt zeker voor het snelle verkoopproces gezorgd. Binnen 1 maand verkocht!

Familie Kuiper

uit Scheemda

Onze lege woning was supersnel verkocht de woning werd door Karin modern ingericht.
Groeten uit Groningen

Marie

uit Groningen

In eerste instantie dachten we dat we geen verkoopstyling nodig hadden. Nu we het resultaat bewonderen, hadden we het zelf niet op deze manier in beeld kunnen krijgen. Jullie zijn een mooi team samen en we wensen jullie veel succes met alle nieuwe en komende uitdagingen!
M&M

uit Scheemda

Geweldig! Binnen 1 dag nadat de woning op Funda stond is onze woning verkocht! De presentatie was super, verkoopindeling en de fotografie hebben een perfect beeld gegeven van onze woning zoals hij in werkelijkheid is. Ik ben je dankbaar. Het was leuk om samen ons huis aan te pakken. Het heeft er ook toe geleid dat ik direct ben gaan opruimen zodat ik ook al klaar was voor de verhuizing. Het is allemaal veel sneller gegaan als wat ik had gehoopt. Karin, ik wil je bij deze nogmaals bedanken. Ik adviseer iedereen om eerst met Karin te brainstormen over het verkopen van je huis. Dit kan veel waarde aan je woning geven en kan zorgen dat het veel sneller wordt verkocht”
Hanny

uit Finsterwolde

We hebben ons huis verkocht voor een hoger bedrag als wat we hebben kunnen dromen. De woning is ook nog eens heel snel verkocht! Dat komt door jou! Ik wil je hierbij dan ook heel erg bedanken voor al je adviezen en inzet en alles wat je voor ons hebt gedaan. Wij zijn je zeer dankbaar.
Rachel

uit Zuidbroek

Binnen 1 maand was ons huis verkocht! Terwijl er nog 3 huizen in de straat te koop staan. Jij hebt voor het verschil en de snelheid gezorgd waarmee ons huis is verkocht… dat kan niet anders. Nogmaals bedankt!

Familie B.

uit Spijk

Karin, heel erg bedankt. Jullie zijn een top team. Dit had ik zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen!
Sint Vitusholt

Winschoten

Je bent een lieve meid en willen je bedanken dat je ons zo goed hebt geholpen. We willen je ook bedanken dat je ons hebt geholpen met het inrichten van onze nieuwe woning.
Langeweg

Scheemda

Overtuigd dat ik jou kan helpen?

Met verkoopstyling maak ik ook jouw huis aantrekkelijk voor een breed publiek. Wil je ook profiteren van de voordelen van verkoopstyling, een opruimservice, of heb je behoefte aan coaching?

Neem dan snel contact met mij op