Over Mij

Hallo, ik ben Karin. Van jongs af aan ben ik bezig met kleuren, verhoudingen, meubels en allerlei creatieve dingen. De creativiteit vond ook later in mijn werk altijd een uitweg. Ik heb bij een bloemarrangeur en stand-decorbouwbedrijf gewerkt in binnen- en buitenland. Daarna met veel plezier als docent landbouw-breed en biologie op het voortgezet onderwijs. Na 17 jaar onderwijs komt mijn creatieve kant nu ten volle tot zijn recht in het vak van stylist.

Naast mijn werkervaring heb ik tijdens mijn HBO studie en opleiding tot coach veel ervaring opgedaan met betrekking tot presentatie, omgang met mensen en kleuren en verhoudingen in het ruimtelijk vlak. Mijn kennis en ervaringen vormen samen een unieke set vaardigheden waarmee ik elk interieur opnieuw ontwerp. Het is mijn passie om jouw -nog te verkopen- huis opnieuw te stylen en te presenteren voor een breed publiek.

Mijn interesses liggen in huizen en hun interieurs, maar ook in de levensloop van de mensen die er wonen. De persoonlijke verhalen van mensen in hun huizen worden onderdeel van mijn levenservaring. Ik voel me als mens dan ook erg dankbaar dat ik bij zo veel mensen een persoonlijke inkijk mag nemen in hun leven. Vooral de bijzondere verhalen blijven me bij. Vanwege de uitdaging in het stylen, maar ook vanwege de menselijke kant. Ik zie het als een voorrecht dat ik kan helpen bij het, soms ook moeilijke, proces van hun woningverkoop.

“Ik hou van puur. Pak de dingen op zoals ze zijn. Werk zonder vooroordelen en met volle passie.”

Met een aangeboren gevoel voor interieur, kleuren en verhoudingen kies ik altijd een passende stijl. Passend bij de woning, het type mens en gezinssamenstelling. Ik ervaar iedereen als belangrijk individu en laat mensen in hun waarde. Met veel plezier, energie en klantgerichtheid doe ik mijn werk: Jouw huis optimaal presenteren voor de verkoop!

Mijn doel? Samen tevreden over de verkoop van jouw woning.

 

Certificaat Vastgoedstylist

Met veel plezier en enthousiasme heb ik deze opleiding gedaan en succesvol afgerond. Mijn intuïtie op het gebied van styling kan ik nu aanvullen met een flinke dosis vakkennis en theorie.

Wat zeggen anderen?

Lees alle referenties »

Zelfs de makelaar was blij verrast toen hij de foto's zag. Jij hebt er voor gezorgd dat de woning perfect tot zijn recht is gekomen. De woning is verkocht! Nu kunnen wij verder met onze dromen in het buitenland. Karin, Bedankt!

Monique

woningeigenaar uit Hoogezand

Binnen 1 maand was ons huis verkocht! Terwijl er nog 3 huizen in de straat te koop staan. Jij hebt voor het verschil en de snelheid gezorgd waarmee ons huis is verkocht… dat kan niet anders. Nogmaals bedankt!

Familie B.

uit Spijk

Ik weet nog dat ik zei.. ik heb er alles voor over om het huis te verkopen. Zeg maar wat ik moet doen! Voordat ik het wist zat ik op mijn knieën met de kwast verf in mijn hand. Je hebt zeker voor het snelle verkoopproces gezorgd. Binnen 1 maand verkocht!

Familie Kuiper

uit Scheemda

Karin heeft mij advies via facetime gegeven. We hebben het hele huis doorlopen. Ze heeft mij heel veel tips gegeven die er voor hebben gezorgd dat ik nog veel moest doen helaas, maar goed. Nu is ons huis wel verkocht! Bedankt dat je zelfs op zo’n afstand kan zorgen dat de woning mooi op Funda kwam te staan.

mevr. F. van den Heuvel

Is jouw huis nog niet verkocht?

En heb je het gevoel dat jouw inspanningen niets opleveren? Sta je op het punt iets van de prijs af te doen?
Met verkoopstyling maak ik jouw huis aantrekkelijk voor een breed publiek.

Lees wat ik voor je kan doen Download gratis tips