Coaching

Als verhuis-coach help ik je op weg met het organiseren en opruimen van je huis. Met mijn ervaring begeleid ik ook het hele traject als je zelf je huis verkoopt via een internetmakelaar.
Neem contact met mij op

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Opruimen en Organiseren

Zie je door de rommel je huis niet meer? Ik begeleid en help met het opruimen en organiseren.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Stylen en Presenteren

Ik begeleid het hele traject en zorg voor een optimale presentatie van je huis. Eventueel ook als gastvrouw.

Karinhuis Verkoopstyling Beeldmerk

Zelf je huis verkopen

Aan de slag met een internetmakelaar? Met mijn ervaring zorg ik dat je de valkuilen vermijdt.

Verkopen van je huis stressvol?

Het proces van het verkopen van je woning is vrij ingewikkeld en stressvol. Het staat niet voor niets in de top 10 stress-veroorzakers. Er komt veel op je af en sommige beslissingen zijn nou eenmaal moeilijk te nemen. Ook het leeg moeten ruimen van een huis kan emotioneel zijn en er moeten veel knopen worden doorgehakt.

Opruimen een kopzorg Niet meer met coaching
Met coaching help ik je in no-time op weg
Coaching maakt het makkelijk

Verhuis-coach voor het hele proces

Naast de verkoopstyling kan ik als verhuis-coach helpen bij het hele proces. Vanaf de beslissing tot verkoop tot verhuizing naar je nieuwe woning sta ik je bij. Ik kan in elk onderdeel van het traject begeleiden, adviseren, organiseren en helpen met de praktische uitvoering. Ik ben een kei in het organiseren en aanvoelen wat nodig is. Ik kan knopen doorhakken en zorg voor rust en overzicht in het hele proces.

 

Opruimen en organiseren

Het eerste struikelblok is vaak het opruimen van de woning. Het kan zijn dat het je eigen huis is, maar soms gaat het ook om het huis van een familielid. Het opruimen is van zeer groot belang als de woning te koop wordt gezet. De waarde wordt bepaald door een makelaar of taxateur en ook zij zijn beïnvloedbaar als het gaat om woningpresentatie. Een nette opgeruimde woning geeft dus meer kans op een hogere verkoopprijs.

Ik geef graag advies en kan meehelpen het huis op te ruimen. Als zelf meehelpen niet (meer) lukt, kan ik het opruimen ook volledig zelf in beheer nemen.

Gastvrouw bezichtigingen en open dag

Geen tijd of zin om zelf je huis bij bezichtigingen of open dagen te presenteren? Het is vaak niet prettig om vreemden rond te leiden in je eigen huis en al helemaal niet als ze heel kritisch rondkijken en kritische vragen stellen. Het kan dan fijn zijn om dit uit te besteden aan iemand die hier minder emotioneel bij betrokken is. Ook geeft het je tijdens een open huizen dag de gelegenheid om zelf ook alvast op huizenjacht te gaan!

Verhuisorganisatie

Tijdens of na de verkoop kan ik meehelpen bij het verhuizen. Mijn doel is om het hele proces in harmonie te laten verlopen en je hebt verder geen omkijken naar de organisatie. Ik onderhoud het contact tussen jou/jullie en een verhuisbedrijf en leidt het geheel in goede banen. Uiteraard met respect voor je spullen en meubels.

Stylingcoach nieuwe woning

En dan heb je opeens een nieuw huis dat helemaal moet worden ingericht. Inmiddels ken ik je levensstijl, persoonlijke voorkeuren en meubels door en door. Na het hele proces van verkoopstyling of woningstyling kan ik je dus helpen met het inrichten van je nieuwe huis. Misschien wil je graag dezelfde sfeer in het nieuwe huis, of sta je juist open voor een nieuw interieur. Met waardevolle tips en adviezen help ik je graag op weg.

 

Verhuis Coach Zelf Je Huis Verkopen Via Internet

Nieuw: Coaching bij verkoop via een internetmakelaar

Als je graag zelf je huis wil verkopen via een internetmakelaar kan dit je veel kosten besparen! Er zijn echter ook een aantal struikelblokken waar je rekening mee moet houden. Ik kan hierin adviseren en het verkoopproces begeleiden.

Je huis komt met een professionele presentatie op de markt, en je bespaart enorm op de verkoopkosten!

Wat zeggen anderen?